Kook de tortellini in ruim kokend water volgens de aanwijzingen beetgaar, giet
ze af en houd ze warm.
Schud ze met de boter om, pers de knoflook erboven uit en roer er de garnalen
en de dragon door.
Maak ze eventueel met peper en zout op smaak af en schep ze in een ingevette
ovenschaal.
Scheid de eieren met behulp van een eierscheider; roer de dooiers door de
carbonarasaus en klop de eiwitten met een mespunt zout stijf.
Spatel het eiwit door de saus en verdeel de saus over de tortellini.
Bestrooi het gerecht met het paneermeel en laat het in een vrij hete oven
(200°C) in ± 25 minuten een goudbruin souffléhoedje
krijgen.
Lekker met een groene salade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |